Winnaar 2016 - Jan Klerken

Winnaar 2016 - Jan Klerken

Met gepaste trots kan de organisatie van de Lodewijk van der Grinten prijs u melden dat de winnaar van de editie 2016 is geworden Jan Klerken. In een uitverkochte Maaspoort werd hem door Burgemeester Antoin Scholten de felbegeerde trofee overhandigd.

De drie genomineerden Nico Tissink (Pulse en AXtension), Hans Cabooter (Cabooter logistics) en Jan Klerken (Scelta Mushrooms) zijn alle drie zeer uitstekende ambassadeurs voor het ondernemen in Groot-Venlo en hebben al meermaals Venlo positief in het nieuws gebracht. De jury heeft uit dit select gezelschap Jan Klerken als winnaar uitgeroepen maar roemt ook de andere twee genomineerden voor hun ondernemerschap, doorzettingsvermogen en vakbekwaamheid.

Voorafgaand aan het avondprogramma was er een diner voor genodigden en sponsoren, alwaar afscheid werd genomen van oud juryvoorzitter Jan Verschaeren. Tjebbe Smit, directielid van Océ Technologies Venlo, werd als zijn opvolger gepresenteerd en las ’s-avonds het juryrapport voor aan de ruim 700 toeschouwers.

Klik hier voor de vele foto's van deze avond.